Je bent hier: Home » Zonnepanelen Prijs » Zonnepanelen Huren

Zonnepanelen Huren

Huur van zonnepanelen lijkt een goede oplossing voor mensen die niet voldoende kapitaal hebben om zich een dure installatie van zonnepanelen aan te schaffen. Bij het huren van zonnepanelen worden immers de zonnepanelen niet aangekocht, maar worden de zonnepanelen gehuurd van een energiebedrijf. Dit energiebedrijf huurt op haar beurt als het ware het dak van de mensen die zonnepanelen willen plaatsen. Het energiebedrijf plaatst vervolgens de zonnepanelen op het dak van het gezin of bedrijf dat van de zonnepanelen wil genieten, en neemt hierbij alle kosten voor haar rekening.

Zo zal dit energiebedrijf de kosten voor installatie dragen, alsook de kosten van verzekering en administratie. Alles wordt door het energiebedrijf geregeld. Het gezin of bedrijf kan vervolgens genieten van de groene stroom die de gehuurde zonnepanelen genereren. Gezinnen en bedrijven huren zonnepanelen, en profiteren van de groene stroom, het energiebedrijf van zijn kant maakt als eigenaar van de zonnepanelen aanspraak op alle subsidies die de zonnepanelen zich meebrengen.

Beide partijen halen met andere woorden hun voordelen bij de zonnepanelen huur. Door zonnepanelen gehuurd te hebben, genieten gezinnen van groene stroom aan verlaagde prijzen. Door het verhuren van zonnepanelen kan het energiebedrijf de subsidies voor zonnepanelen ontvangen.

Op het internet vind je vast meer informatie over deze formule. Geef Huur zonnepanelen in en je leest er vast meer over.

 

Zonnepanelen ook voor jou voordelig? Test het uit!