Je bent hier: Home » Zonnepanelen » Zonnepanelen Design

Zonnepanelen Design

Naast het rendement en de prijs van zonnepanelen leggen vele mensen tegenwoordig ook veel aandacht op het design van hun zonnepanelen. Hun zonnepanelen op het dak zijn immers goed zichtbaar en veranderen het esthetische uitzicht van hun woning drastisch. Logisch dan ook dan vele installateurs van zonnepanelen met allerhande hoogstaande designs op de markt komen om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar sobere zonnepanelen.

Zo wordt de laatste maanden meer en meer de nadruk gelegd op zonnepanelen die perfect integreerbaar zijn op het dak. Deze soort van zonnepanelen worden ontwikkeld met het oog op perfecte architecturale integratie in het dak, zonder zichtbare naden en metalen. Op die manier worden de zonnepanelen optimaal gecamoufleerd op het dak.

Speciaal hierbij is de samenwerking tussen de producenten van zonnepanelen en de installateurs van daken. Bij dit soort samenwerking is de integratie van de zonnepanelen in het dak optimaal. Zonnepanelen worden in deze formule gemonteerd in een speciaal ontworpen dak, waarbij de zonnepanelen slechts moeten vastgeklikt worden aan de dakpannen. De zonnepanelen en de dakpannen hebben hierbij nagenoeg dezelfde kleur, zodat de zonnepanelen perfect gecamoufleerd zijn in het dak.

 

Zonnepanelen ook voor jou voordelig? Test het uit!